zaterdag 22 augustus 2020

Stalletjeslangsdeweg.nl overgenomen en heet nu Fairsy

Na meer dan 11 jaar verandert Stalletjeslangsdeweg.nl van naam. De website van Jose Bruinen is overgenomen door Henk Jan Bijmolt en gaat vanaf nu verder met de naam Fairsy.

Waar Stalletjeslangsdeweg.nl langs de weg zich richt op allerlei kraampjes in alleen de provincie Zuid Holland gaat Fairsy zich richten op heel Nederland. 

Momenteel bouwen wij bovendien aan een verbeterde website met handige filteropties, (fiets) routes maken en meer handigheidjes. Deze verwachten wij medio oktober te lanceren. Uw ideeën zijn welkom.


Zuid Holland
De huidige site van Fairsy draait al en hier zijn kraampjes in de provincie Zuid Holland zie https://www.fairsy.nl/p/zuid-holland.html reeds overgenomen van stalletjeslangsdeweg.nl.

Gratis of betaald, het kan allebei
Aanbieders van boerderij kraampjes tot tuinder stalletjes promoten wij vanaf nu gratis op de website met een basisvermelding. Zo proberen wij een zo'n compleet mogelijk aanbod te krijgen van de leukste stalletjes langs de weg.

Bij de nieuwe website heeft een bestaande en betalende klant automatisch een opvallende topvermelding, dat betekent een opvallende positie op de site, onbeperkt updates doorgeven en doorplaatsing op onze social media kanalen. Wilt u na afloop van uw betaalde vermelding switchen naar een gratis vermelding, dan is dat uiteraard mogelijk. 

Voor vragen en ideeën, neem contact met ons op via hi@fairsy.nl of 0683084433

Geen opmerkingen:

Een reactie posten